جزييات ساخت ۵۰۰۰ خانه براي مردم

جامع ترين اخبار ايران و جهان در حوزه لوازم برقي و خانگي را در اين وبگاه مطالعه نماييد

شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

جزييات ساخت ۵۰۰۰ خانه براي مردم

۱۶ بازديد

در سال گذشته تعداد خانه هاي هلال نزديك به 5000 خانه بود كه هنوز با تعداد مطلوب 337،000 خانه هلال فاصله دارد. وظيفه خانه هاي كوچك مستقر در هلال احمر در روستا و اطراف آن در سال 1999 چيست و چه بايد كرد؟ به گزارش دنياي 77 ، اولين زمزمه هاي شكل گيري “خانه هلال” …

جزييات ساخت ۵۰۰۰ خانه براي مردم https://d77.ir/جزييات-ساخت-۵۰۰۰-خانه-براي-مردم/ دنياي 77 Thu, 25 Mar 2021 01:38:25 0000 حوادث و رويداد https://d77.ir/جزييات-ساخت-۵۰۰۰-خانه-براي-مردم/ در سال گذشته تعداد خانه هاي هلال نزديك به 5000 خانه بود كه هنوز با تعداد مطلوب 337،000 خانه هلال فاصله دارد. وظيفه خانه هاي كوچك مستقر در هلال احمر در روستا و اطراف آن در سال 1999 چيست و چه بايد كرد؟ به گزارش دنياي 77 ، اولين زمزمه هاي شكل گيري “خانه هلال” …

در سال گذشته تعداد خانه هاي هلال نزديك به 5000 خانه بود كه هنوز با تعداد مطلوب 337،000 خانه هلال فاصله دارد. وظيفه خانه هاي كوچك مستقر در هلال احمر در روستا و اطراف آن در سال 1999 چيست و چه بايد كرد؟

به گزارش دنياي 77 ، اولين زمزمه هاي شكل گيري “خانه هلال” در و اطراف روستا در اوايل سال 1994 شنيده شد. به گفته علي اصغر احمدي ، دبيركل وقت جمعيت هلال احمر ، خانه هايي بدون نياز به ايجاد موقعيت هاي سازماني و با قدرت و مشاركت مردم ساخته شده و محلي براي آموزش امداد و نجات عمومي و استفاده از قدرت مردم در موارد موردي شده است. از حوادث احتمالي

احمدي در مورد خانه هاي هلال احمر گفت: “يكي از روش هاي درست كار كردن در مواقع بحراني و همچنين تصادفات ، آموزش شهروندان است. وقتي شهروندان مهارت لازم را داشته باشند ، در شرايط سخت بهتر مديريت مي كنند و ميزان خسارت را كاهش مي دهند. به هر خانواده كمك كنيد “براي تحقق اين شعار بايد توجه بيشتري به آموزش داشته باشيم. در حال حاضر يكي از مهمترين ويژگيهاي اين برنامه دخالت مستقيم آن در امور امداد و نجات است و در اين مورد سعي در ساخت خانه هلال در هر روستا يا محله. “و البته با آمادگي مردم ، مي توانيم نتايج بهتري در برخورد با حوادث و بحران ها بدست آوريم.” با اجراي پروژه هلال احمر ، شهروندان اولين موج آسايش در زمان بحران “

طرح احداث خانه هلال در اين زمان به كندي در نظر گرفته شد ، اما تمركز طولاني مدت طول نكشيد و با گذشت زمان و به ويژه با تغييرات مديريتي در جمعيت هلال احمر ، طرح حاشيه اي و كمتر در نظر گرفته شد. طرحي كه با اجراي آن مي توان مديريت بحران و آمادگي در برابر بلايا را به طور انحصاري از مركز مديريت كشور خارج كرد و آن را به دورافتاده ترين و منزوي ترين مناطق پرجمعيت كشور منتقل كرد.

پنج سال پس از ايده اوليه راه اندازي خانه هاي هلال و راه اندازي چندين خانه هلال در كشور ، خانه هاي هلال در ابتداي دولت كريم همتي تحت سرپرستي جمعيت هلال احمر به اخبار اصلي بازگشت. تأكيد بر راه اندازي و راه اندازي اين خانه ها بود. وي در مورد لزوم ساخت خانه هلال گفت: «پروژه خانه هلال در سال 2015 اجرا شد اما متاسفانه متوقف شد. “خانه هاي هلال بايد در تمام روستاها و شهرها معرفي شود تا مردم در بروز حوادث و بحران ها نقش مهمي در ظاهر شدن داشته باشند.”

خانه هاي هلال بايد خانه مردم باشد

آرمان محمدي ، مددكار اجتماعي و عضو داوطلب فعاليت هاي بشردوستانه در مصاحبه با دنياي 77 ، وي در مورد فعاليت هاي خانه هاي هلال ماه ، معتقد است: “به طور كلي ، اين يك چيز خوب است كه ما مي توانيم شرايط را تقويت كنيم تا به اصطلاح مديريت محلي را از مركز به حومه و مناطق دور افتاده تقويت كنيم و بنابراين من اولين ماموريت را باور دارم خانه هاي هلال از همان منطقه محلي است. مديريت اجرايي بايد منتقل شود. به عنوان مثال ، اگر خداي ناكرده در يك روستا زلزله اي روي دهد ، قدرت خانه هلال مي تواند به جاي اعزام نيروهاي امدادي از مركز به استان يا شهر و هدايت امداد از اين كشور ، از قدرت موجود در همان محله استفاده كند. سپس در صورت لزوم از نيروهاي ديگر استفاده كرد.

اين عضو داوطلب فعاليت هاي بشردوستانه ادامه داد: “آموزش هايي كه به اين افراد داده مي شود بايد از ويژگي هاي خاصي برخوردار باشد. ابتدا اطمينان حاصل كنيد كه در مورد خطرات همان منطقه و محل زندگي و همچنين آموزش استاندارد و عمومي ، آموزش ويژه اي به ساكنان ارائه دهيد. به عنوان مثال ، اگر يك روستايي مستعد بارش شديد برف است ، بايد خيال او را راحت كند. مسئله ديگر اين است كه آموزش ها نبايد در قسمت افتتاحيه و بروشور باشد. مربيان بايد وضعيت ساكنان همان منطقه و مواردي مانند سواد ، زبان ، فرهنگ و غيره را مشاهده كنند و زنان و كودكان در فرايند آموزش فراموش نشوند.

در عين حال ، وي معتقد است كه شرح وظايف خانه هاي هلال نبايد محدود به هيچ بحراني باشد و گفت: “بايد از ظرفيت خانه هاي هلال به طور كلي براي آموزش ، بهداشت و همه امور بشردوستانه استفاده شود. اين خانه ها بايد براي مردم و به معناي واقعي كلمه باشد “خانه مردم” ماندن. با توجه به تجربه زندگي در مناطق محروم و فقيرنشين كشور ، بايد بگويم كه بسياري از روستاهاي ما داراي نقص آموزش و پرورش و غيره و غيره هستند و اين خانه ها مي توانند قسمت عمده اي از شكاف آموزش و پرورش را به خصوص در منطقه آموزش امداد

خانه هاي هلال در طبقه پايين قرار دارند

محمدي افزود: خانه هاي هلال براي كمك به مستضعفان و مستضعفان جامعه است و به نظر من مي تواند به يك مركز و پناهگاه امن تبديل شود. بنابراين ، من به جمعيت هلال احمر توصيه مي كنم كه افتتاح خانه هاي هلال در مناطق روستايي و محروم كشور در استانهاي سيستان و بلوچستان ، كهگيلويه و باياراحمد ، چهارمحال و بختياري ، ايلام ، هرمزگان ، لرستان ، خراسان جنوبي را در اولويت قرار دهند. و غيره.

به گفته اين مددكار اجتماعي ، افراد در خانه هاي هلال علاوه بر توانايي دستيابي به آموزش هاي امدادي و بهداشتي ، امكان ايجاد اعتماد به نفس ، ايفاي نقش در جامعه و تعامل با ساير گروه ها را دارند و احساس اهميت مي كنند.

وي اميدوار بود كه خانه هاي هلال به مكاني براي ارتباط مردم با يكديگر و كاهش مسافت و فرصت ها تبديل شود.

روشي جديد براي استفاده از اختيارات هلال احمر

كريم همتي ، رئيس جمعيت هلال احمر در مصاحبه با دنياي 77 ، وي درباره خانه هاي هلال ماه گفت: «خانه هاي هلال ماه يك مدل خدماتي و راهي جديد براي استفاده از ظرفيت جمعيت هلال احمر به ويژه توانايي داوطلبانه و تمركز بر توانمند سازي جامعه محلي است. در واقع ، طراحي خانه هاي هلال روشي م effectiveثر در انجام و اجراي فعاليت ها با رويكردي جامعه محور است كه به حضور و مشاركت مردم در محله معتقد است و از مهارت هاي مشاركتي آنها در بهبود زندگي و مشاركت در ابزار دقيق بهره مند است.

وي با بيان اينكه خانه هاي هلال احمر يك مركز داوطلبانه است ، افزود: اين خانه ها با نصب و تأسيساتي در مناطق شهري و روستايي با اولويت فعاليت هاي داوطلبانه در مناطق حادثه خيز مورد تأييد جمعيت هلال احمر جمهوري اسلامي است. “

رئيس جمعيت هلال احمر كشورمان همچنين در مورد هدف راه اندازي اين خانه ها گفت: كاهش تاب آوري با تاب آوري و افزايش ظرفيت داوطلب در جامعه محلي و مسئوليت اجتماعي از جمله اين موارد است.

همتي با اشاره به اينكه خانه هاي هلال بار مالي اضافي را به دوش دولت نمي اندازند ، افزود: تمام تلاش ما ساخت خانه هاي هلال احمر با استفاده از امكانات و شرايط موجود و بار مالي ساخت و سازها و … به هلال احمر و دولت است. “خوشبختانه ما تاكنون همان قدم را برداشته ايم كه طبق برنامه پنج ساله ششم جمعيت هلال احمر ، 5000 خانه هلال احمر بايد در 31 استان راه اندازي و فعال شود كه بيش از 4900 مورد در حال حاضر در كشورهاي هلال احمر است. فعال است

وي با اشاره به چشم انداز بلند مدت جمعيت هلال احمر براي ساخت 3،000،000 خانه هلال احمر در سراسر كشور خاطرنشان كرد: اين بدان معني است كه خدمات جمعيت هلال احمر در تمام مناطق روستايي و دورافتاده اجرا مي شود.

داوطلب فعاليت

هزينه و شرايط عملياتي خانه هاي هلال از ديگر مواردي است كه س numberالات زيادي را به وجود مي آورد. محمد حسن كاوسيان مقدم ، سخنگوي و دبيركل جمعيت هلال احمر در گفت وگو با دنياي 77 وي به اين س answeredال پاسخ داد و گفت: “يكي از اين حوادث مربوط به تعداد كارمندان است. كليه فعاليت ها و برنامه ها از طريق حضور و مشاركت اعضا و داوطلبان ، مطابق با دستورالعمل ها و رويه هاي مناسب براي ايجاد و راه اندازي خانه هاي هلال انجام مي شود.

وي با بيان اينكه در حال حاضر بيشتر اعضاي داوطلب جمعيت هلال احمر ، يك ميليون و پنج ميليون نفر در خانه هلال فعال هستند ، گفت: 60 درصد جمعيت را زنان و 40 درصد را مردان تشكيل مي دهند. دامنه سني اين افراد از 10 سال تا 70 سال است.

كاوسيان مقدم خاطرنشان كرد: اجراي برنامه فعلي هلال غارس در مناطق شهري و روستايي در مناطق حادثه خيز و همچنين تأمين اعتبار هلال غارس در اولويت است. به گونه اي پيش مي رود كه نقش حمايتي در حوزه هاي فرهنگي و اقتصادي. ما اطمينان داريم كه با گسترش و تكميل اين شبكه گسترده ، خانه هاي هلال احمر مي توانند خودياري و كمك هاي ديگري را در جامعه روستايي كشور نهادينه كنند تا نقش مهمي در ايجاد فضاي اشتغال و اقتصاد روستايي ، آموزش ، فرهنگ و مشاركت هدفمند داشته باشند. و همدلي

چه اتفاقي در خانه كرسنت افتاد؟

سخنگوي جمعيت هلال احمر همچنين در مورد اقدامات انجام شده توسط خانه هاي هلال احمر در سال 1999 صحبت كرد و گفت: تاكنون 4 هزار و 914 خانه هلال احداث شده و 92 هزار و 297 نفر به صورت عمومي و در معرض خطر آموزش ديده اند.

وي با بيان اينكه 51،6722 گواهينامه براي افراد آموزش ديده صادر شده است افزود: همزمان 115000 داوطلب جوان و جديد از طريق خانه هاي هلال احمر جذب فعاليت هاي داوطلبانه خود شده اند.

هلال با اشاره به كاوسيان مقدم گفت كه وي 1407 انبار را در خانه راه اندازي كرده است: “اين انبارها تجهيزات و اقلام امدادي را براي كمك اوليه در همان انبار ذخيره مي كنند.

سخنگوي جمعيت هلال احمر تعداد شناسنامه هاي خطرناك توليد شده توسط خانه هاي هلال احمر را هزار و 199 مورد اعلام كرد و افزود: 2449 خانه هلال احمر تيم هاي امدادي را سازماندهي كرده اند و آنها در مجموع 2 هزار و 2557 پروژه از جمله پروژه ها را اجرا كرده اند: شهيد سليماني ، ياس ، كاروان سلامت. اهداي خون. غربالگري. آنها در پروژه هاي معيشتي و موارد ديگر شركت كرده اند.

اگرچه خانه هاي هلال از سال 1994 آغاز شده و در آستانه تعطيلي است اما بايد ديد كه در سال 1400 براي 5000 خانه هلال چه اتفاقي مي افتد و آيا تعداد آنها در قرن جديد برابر خواهد بود يا خير. آيا به عنوان يك خانه 3،000،000 هلالي براي همه به مناطق روستايي و شهري كشور مي رسد؟

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.