در اين مقاله ، استاد فقيد دكتر بياييد در مورد كار مديريت سرمايه گذاري علي شيخ الاسلامي صحبت كنيم. سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، باور ناب ، واقع گرايي و دانش و تجربه ارائه مي شود. اينها بايد پراكنده شده و گاهي براي تركيب منابع ناسازگار كنار هم قرار بگيرند. سرمايه گذاري …
سرمايهسازي در علوم انساني ايران معاصر https://d77.ir/سرمايهسازي-در-علوم-انساني-ايران-معاص/ دنياي 77 Fri, 21 May 2021 22:19:25 0000 عمومي https://d77.ir/سرمايهسازي-در-علوم-انساني-ايران-معاص/ در اين مقاله ، استاد فقيد دكتر بياييد در مورد كار مديريت سرمايه گذاري علي شيخ الاسلامي صحبت كنيم. سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، باور ناب ، واقع گرايي و دانش و تجربه ارائه مي شود. اينها بايد پراكنده شده و گاهي براي تركيب منابع ناسازگار كنار هم قرار بگيرند. سرمايه گذاري …
در اين مقاله ، استاد فقيد دكتر بياييد در مورد كار مديريت سرمايه گذاري علي شيخ الاسلامي صحبت كنيم.
سرمايه داري عملكردي است كه توسط انديشه ، باور ناب ، واقع گرايي و دانش و تجربه ارائه مي شود. اينها بايد پراكنده شده و گاهي براي تركيب منابع ناسازگار كنار هم قرار بگيرند. سرمايه گذاري مانند حوضچه اتصال است كه در نهايت رودخانه اي پربركت و پربار ايجاد مي كند.
كساني كه در دوران بسيار طولاني دكتر شيخ الاسلامي بودند ، عليه او بودند. وي همچنين با مخالفت اساتيد و دانشمندان روبرو شد ، كه هميشه با آنها بسيار متواضع ، بردبار ، خردمند ، با وقار ، متواضع و گشوده بود ، يا به تعبير ابوهلال عسگري “سخنراني سكوت” و مديريت و نقش بسيار حكيمانه را دنبال مي كرد به عنوان لنگر
بنابراين ، استاد شيخ الاسلامي علاوه بر اينكه منبع بزرگي براي اعضاي هيئت علمي در مسير رشد سازماني بود ، در افزايش بهره وري سازماني و تقويت و نهادينه سازي سيستم خبرگان نيز ستون و ستوني از تعالي انسان بود. تقويت اعتماد به نفس كارشناسان و افزايش همدلي و ثبات روال مديريتي از دلايل اصلي قدرت ساختار دانشگاه از جمله خزرمي ، علامه و دانشكده ادبيات دانشگاه تهران و ساير حوزه هاي مديريت بود.
ما گفتمان خود را با ذكر خاطراتي از وقايع پيش از انقلاب دانشكده ادبيات دانشگاه تهران كه بخشي از تاريخ معاصر بشريت ايران محسوب مي شود ، ادامه مي دهيم.
يك شب در ماه مبارك رمضان ، در يك جمع معنوي ، با استاد محمدرضا حكيمي ديدار كرديم كه خاطرات زير را تعريف مي كرد: «دكتر زريناكوب ، در آن زمان وي مدير گروه زبان و ادبيات فارسي بود. دانشگاه تهران ، از من خواست كه نثر عربي بخوانم. من به شرطي موافقم كه دروس نهج البلاغه را بخوانم و بلاغت ، بلاغت ، نحو و معناشناسي را تحليل كنم. او نيز موافقت كرد. وقتي من تدريس را شروع كردم ، مخاطبان كم كم از دانشجويان ادبيات پيشي گرفتند و آنها از گروه ها و كالج هاي ديگر آمدند و ما به سالن بزرگتري منتقل شديم. با پيشرفت كلاس ، مسائل مختلف اجتماعي مطابق با مسئله نهج البلاغه مطرح شد و موضوع به شدت محافظت شده و تداوم كلاس به حالت تعليق درآمد و نگهبانان آماده حمله به من بودند. رئيس دانشكده آن زمان ، دكتر عزت الله نگهبان ، استاد باستان شناسي بود كه به مسئولان گفت: “تا وقتي كه من اينجا هستم ، اجازه نمي دهم كه نيروهاي امنيتي به استاد من حمله كنند ، و او بايد در امنيت و امنيت باشد. امن بود ، و همينطور هم شد. “
اين واقعه را مي توان يك الزام عيني براي احترام به حريم خصوصي علم دانست و نياز به محافظت از مردان و م institutionsسسات دانش و سرمايه انساني در تاريخ بشريت معاصر را يادآوري كرد.
اما دروس اصلي و اصلي دكتر شيخ الاسلامي در چهار موضوع دنبال شده است:
1- شخصيت مديريت شده
دكتر شيخ الاسلامي رياست دولت وي را بر عهده نداشت ، بلكه بيشتر بر هدايت و توسعه سرمايه انساني تمركز داشت. او نگران بود ، گرچه خيلي زياد آن را فاش نكرد. تهديد ترسناك مشكوك و مشكوك نبود. بنابراين ، نسل هاي مختلف زير چتر مديريت تفكر گسترده وي رشد كرده و رشد كرده و به يك سرمايه انساني ماهر در علوم انساني تبديل شده اند.
وي دريافت كه براي پيشرفت و پيشرفت بشر ، بايد افراد تحصيل كرده ، آگاه ، پيشرفته و متمدن تري در اين زمينه وجود داشته باشند و افراد بيشتري به صحنه بيايند. دكتر شيخ الاسلامي حمايت معنوي خود را گسترش داده است تا ديگران بتوانند اعتماد به نفس پيدا كنند و شهامت ورود به عرصه اجرايي را كسب كنند. او مي خواست آنها بالاتر از خودشان بلند شوند و فراتر از آن پرواز كنند. اين استاد قرآن كريم را آموخته است كه “و آنها را از مكان ذلت به محل ذلت پايين آوريد”.
در م institutionsسسات علمي ، همه ما كارمندان و اعضاي دانشگاهي ، مديران و مديران اجرايي مي توانيم به عقلانيت عميق ، آينده نگري بيشتر ، تحمل ، افزايش تحمل ، واقع بيني و استانداردهاي برنامه ريزي شده ، توسعه و رشد انساني كمك كنيم و اين يكي از استراتژي هاي اصلي براي تقويت انسانيت در ايران.
2- رشد و توسعه منابع انساني و سرمايه ها
افراد كمي در زمينه آموزش عالي و در بين مديران ارشد و مياني گروه علوم انساني كشور هستند كه مانند دكتر شيخ الاسلامي صبر ، آينده نگري و چشم انداز طولاني مدت از خود نشان داده اند. اين درس عظيم ، به ويژه در تشخيص سوابق مديريت اين استاد فقيد ، يك هديه عالي و ميراثي درخشان براي مديريت در زمينه علوم انساني معاصر است.
هوش ، صراحت ، فروتني ، عطوفت ، صراحت ، تحمل ، آينده نگري ، لحن آرام و پرهيز از عصبانيت ، استقرار معاونين و به ويژه اعتماد به آنها ، سرمايه هاي انساني زيادي را به رهبري شيخ به همراه داشت.
مدير سرمايه گذاري در علوم انساني به خوبي مي داند كه اين درخت مثمر ثمر است كه اصالت و پايداري آن به گسترش شاخه ها و گسترش آنها به محيط اطراف و دسترسي طالبان به علم و دانش و جويندگان صادق بستگي دارد. و استاد شيخ الاسلامي در اين زمينه برجسته بودند
3- مسئوليت 6
دكتر شيخ الاسلامي خارجمي ، رئيس دانشگاه (تربيت معلم سابق) در زماني اين مسئوليت را عهده دار شد كه توسعه و رشد آن دانشگاه در چنگال طوفان درگيري و ناآرامي فراموش شد. وي سالها در سايه مديريت پايدار خود ، زمينه تبليغات گسترده آن دانشگاه را فراهم كرد. اين مدير باتجربه بعداً به عنوان رئيس دانشگاه علامه منصوب شد و در آنجا همان شخصيت و رويكرد را برگزيد و به انسجام و توسعه آن دانشگاه كمك بسياري كرد.
كساني بودند و هستند كه كسي را مديريت و مديريت نمي كنند و در نتيجه هيچ كس در سايه آنها رشد نمي كند. دانشگاه هاي خزرمي و علامه و دكتر. با مديريت شيخ الاسلامي و تأسيس دانشكده ادبيات و علوم انساني در دانشگاه تهران ، هر محقق و استاد جهاني مبناي مناسبي براي پيشرفت و تعالي داشت كه نقشه و نقشه راه آن پيگيري تعالي علمي وي بود.
وي تأثير مثبت و شگرفي بر دانشجويان و اساتيد آن نسل داشت و اعتماد به نفس خارق العاده اي را در جوانان دانشگاه كالج آن زمان داشت.
4- پرهيز از ادعاهاي شخصي
دكتر. شيخ الاسلامي هميشه نسبت به كلاس دانشگاه و جوامع علمي كه اداره مي كند ، رويكردي استراتژيك داشته و كلاس ، دانشجويان و شنوندگان را حتي با نگرش و رفتار خود مديريت و مديريت مي كند.
از طرف ديگر ، در طولاني مدت مديريت وي ، هيچ كس نمونه انتظار شخصي از استاد را نمي داند. يكپارچگي در مديريت ، يكپارچگي نگرش و رويكرد استراتژيك و گنجاندن سرمايه داري از عناصر اساسي در مديريت شيخ الاسلامي بودند.
نتايج
آموختن از تجربه دكتر شيخ الاسلامي در حفاظت از منابع انساني و حمايت از دين بشريت يك درس ماندگار براي بشريت معاصر است. من هم وارداتي هستم و هم غير وارداتي – بسيار موفق
روحش شاد ، صبور و با احترام به بازماندگانش زنده باد.
* مدير م Instituteسسه علوم انساني و مطالعات فرهنگي * منتشر شده در روزنامه