بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن

جامع ترين اخبار ايران و جهان در حوزه لوازم برقي و خانگي را در اين وبگاه مطالعه نماييد

شنبه ۳۰ فروردین ۰۴

بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن

۱۴ بازديد

باور ديگري كه درباره عسل وجود دارد، مسئله ميزان “غلظت عسل” است و برخي تصور ميكنند كه عسل خوب و خالص حتماً بايد غليظ هم باشد در صورتي كه ميزان غلظت عسل ربطي به خالص يا ناخالص بودن آن ندارد و بسته به نوع گياه و محلي كه زنبور از آن تغذيه كرده و فصل …

منبع: خبرگذاري ايواره
بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن

بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن https://evarah.ir/2021/08/بهترين-روش-هاي-خانگي-تشخيص-عسل-طبيعي-و-خ/ ايواره Thu, 12 Aug 2021 07:36:06 0000 عمومي https://evarah.ir/?p=6533

باور ديگري كه درباره عسل وجود دارد، مسئله ميزان “غلظت عسل” است و برخي تصور ميكنند كه عسل خوب و خالص حتماً بايد غليظ هم باشد در صورتي كه ميزان غلظت عسل ربطي به خالص يا ناخالص بودن آن ندارد و بسته به نوع گياه و محلي كه زنبور از آن تغذيه كرده و فصل …

منبع: خبرگذاري ايواره
بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن

باور ديگري كه درباره عسل وجود دارد، مسئله ميزان “غلظت عسل” است و برخي تصور ميكنند كه عسل خوب و خالص حتماً بايد غليظ هم باشد در صورتي كه ميزان غلظت عسل ربطي به خالص يا ناخالص بودن آن ندارد و بسته به نوع گياه و محلي كه زنبور از آن تغذيه كرده و فصل آن، غلظت عسل هم ميتواند متغير و مختلف باشد.

در اينجا اين تذكر مهم لازم و به جا است كه به مديران صنايع بسته بندي عسل داده شود كه از حرارت دادن عسل و سمي كردن آن كه بر اثر حرارات دادن بوجود مي آيد ( سم هيدروكسي ميتيل فورفورال) و افزودن اسيدسيتريك يا جوهر ليمو به عسل جدا خودداري كنند زيرا دادن سم به مردم مستجب پيگرد قانوني و عذاب اخروي است كه حتماً در شب اول قبر بايد پاسخي براي آن داشته باشند .

لازم به ذكر است مزه، عطر، طعم، رنگ و بوي عسل فقط مربوط به گل هر منطقه است و به نژاد زنبورعسل بستگي ندارد. اين آزمايش تا حدود زيادي به آزمايش كاغذ شباهت دارد و مي تواند به سادگي شما را به اطمينان لازم درباره طبيعي بودن عسل مصرفي برساند. كه هيچ كدام از اين موارد از نظر عسلشناسان و علم تغذيه پذيرفته نيست.

اما بد نيست كمي از مزاياي آن بدانيم تا آن را به عنوان يك اكسير حيات بخش بشناسيم. اما همين علاقه افراد به اين ماده غذايي سبب شده است تا نمونه هاي تقلبي اين ماده غذايي نيز در بازار مشاهده شود.

شما مي توانيد در بازار انواع مختلف عسل را در حالت ها و طعم هاي مختلف مشاهده كرده و با توجه به تمايلات و علايق خود يكي از آنها را انتخاب و مصرف نماييد. اگر عسل طبيعي باشد به همان حالت جامد باقي مي ماند و جذب نمي شود. در واقع همان عسل خام زماني كه فرآيند فرآوري را داشته باشد به عنوان عسل طبيعي شناخته مي شود.

مهمترين نكته اين كه اينگونه شبه عسلها بدون كدر شدن و تهنشين شدن خيلي سريع و در زماني كوتاه شكرك ميزدند. همچنين مي تواند به كم رنگ شدن جاي زخم يا سوختگي نيز بسيار كمك كند. اما اگر عسلي كه گرما مي گيرد ناخالص باشد آنگاه به جاي كاراملي شدن كف كرده و به شكل حباب در مي آيد.

هدف از پاستوريزه كردن عسل، جلوگيري از تخمير و ترش شدگي عسل، جلوگيري و يا تاخير انداختن شكرك زدن كه ممكن است براي بعضي از افراد ناخوشايند باشد، فيلتر كردن با دستگاه هاي پيشرفته و خارج كردن ذرات ناخالصي بسيار ريز از عسل مثل ذرات گرده گل كه در عسل خام وجود دارد، حباب هاي هوا كه شفافيت عسل را از بين مي برد، مخلوط كردن انواع عسل به منظور تأمين رنگ، طعم و رطوبت مناسب و بالاخره افزايش عمر و پايداري عسل براي نگه داري در شرايط گوناگون است.

عسل به علت درصد بالاي مواد قندي كه دارد در واقع يك مادهي جامد است كه زير شرايط بسيار شكنندهاي به صورت مايع درميآيد. متاسفانه افراد سودجو با دستگاههاي مومساز و پارافين (مادهي اوليه كه در تهيه شمع به كار ميرود) شبه موم تقلبي ساخته و با قرار دادن مقداري از اين مومهاي پارافيني در شبه عسل تقلبي، موجب گمراهي مصرفكنندگان را فراهم مي آورند.

اگر مقداري عسل طبيعي را در يك ليوان آب سرد بريزيد، ميبينيد كه عسل كاملا حالت چسبندگي خود را حفظ ميكند و خيلي سخت و دير در آب سرد حل ميشود اما عسل تقلبي سريع در آب حل ميشود.

در حالي كه عسل طبيعي به دليل بافت متراكمي كه دارد در آب حل نشده و در ته ليوان به صورت گوله باقي مي ماند. اما در عسل غيرطبيعي به دليل وجود شكر حل شده خيلي سريع تر از بين مي رود. بعضي از افراد فكر ميكنند عسلي كه رنگش خيلي تيره باشد عسل طبيعي است اما اين باور هم اشتباه ميباشد.

در اين مقاله تلاش ما بر اين بوده است تا با آموزش يكسري آزمايش ساده به شما در زمينه شناسايي و تشخيص عسل طبيعي از غير طبيعي، در خريد عسل اصل كمك كنيم. بنابراين تشخيص عسل طبيعي و مرغوب توسط خريداران، بدون طي كردن مراحل آزمايشگاهي امري دشوار است. آنچه كه در اصطلاح «رسوب كردن و شكرك زدن» ميگويند و به خاطر وجود كلمه شكر در ذهن، تقلبي بودن عسل را تداعي ميكند، چيزي جز پديده «بلورين شدن» يا «كريستاليزاسيون» نيست.

منبع: خبرگذاري ايواره
بهترين روش هاي خانگي تشخيص عسل طبيعي و خريد آن

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.