هزار اما و اگر در شهيد محسوب شدن يا نشدن نيروهاي امدادي

جامع ترين اخبار ايران و جهان در حوزه لوازم برقي و خانگي را در اين وبگاه مطالعه نماييد

چهارشنبه ۰۶ فروردین ۰۴

هزار اما و اگر در شهيد محسوب شدن يا نشدن نيروهاي امدادي

۱۴ بازديد

آنهايي كه به آنها نگاه مي كنيد ، گويي با ترس نشسته ايد و به شجاعت نگاه مي كنيد. اين مانند يك قرباني انساني است كه به افراد مبتلا به آتش ، خون و زخم كمك مي كند. حال ، فداكاري كساني كه مي خواستند جان و مال مردم بدون شهيد را نجات دهند ، …

هزار اما و اگر در شهيد محسوب شدن يا نشدن نيروهاي امدادي https://d77.ir/هزار-اما-و-اگر-در-شهيد-محسوب-شدن-يا-نشدن/ Wed, 06 Oct 2021 12:18:34 0000 حوادث و رويداد https://d77.ir/هزار-اما-و-اگر-در-شهيد-محسوب-شدن-يا-نشدن/ آنهايي كه به آنها نگاه مي كنيد ، گويي با ترس نشسته ايد و به شجاعت نگاه مي كنيد. اين مانند يك قرباني انساني است كه به افراد مبتلا به آتش ، خون و زخم كمك مي كند. حال ، فداكاري كساني كه مي خواستند جان و مال مردم بدون شهيد را نجات دهند ، …

آنهايي كه به آنها نگاه مي كنيد ، گويي با ترس نشسته ايد و به شجاعت نگاه مي كنيد. اين مانند يك قرباني انساني است كه به افراد مبتلا به آتش ، خون و زخم كمك مي كند. حال ، فداكاري كساني كه مي خواستند جان و مال مردم بدون شهيد را نجات دهند ، چطور؟ آيا شغل آتش نشانان ، اورژانس و ديگر امدادگران غير از ايثار است؟

به گزارش دنياي 77 ، چه نيروي امدادي شهيد تلقي شود و چه نباشد ، هزاران ضرب و شتم در آن وجود دارد. اما اگر با شهداي حادثه پلاسكو حتي پس از چهار سال برخورد نشود و آتش نشانان جان باخته در حادثه پلاسكو هنوز به طور رسمي شهيد محسوب نشوند.

به بيان ساده ، اگر آتش نشاني و اورژانس جان خود را در يك حادثه و در حين عمليات از دست بدهند ، طبق “قوانين تعيين شهدا و ايثار” ها شهيد محسوب نمي شوند. حتي پس از چهار سال پيگيري سازمان آتش نشاني تهران و خانواده هاي شهداي پلاسكو و آتش نشانان پلاسكو كه به طور رسمي شهيد نشده اند ، اين حق محقق نشد. از اين آتش نشان فداكار فقط به عنوان شهيد خدمت ، عنوان سازماني ياد مي شود و توسط آتش نشاني تهران و شهرداري شناخته مي شود. عنواني هر چند عالي ؛ اما بخشي از بنياد شهيد و امور ايثارگران نيست.

اين حادثه در مورد شهداي فوريت هاي بهداشتي در تهران تكرار شد. به طوري كه چهار تكنسين اورژانس در تهران ، كه 19 نفر را به دليل بيماري كوويد جان خود را از دست دادند ، هنوز شهيد محسوب نمي شوند. به گفته رئيس اورژانس كشور ، پرونده اين افراد عودت شده يا در جريان است. آنچه مشخص نيست منجر به شهادت اين قربانيان مي شود؟

در حال حاضر مشخص نيست كه وي پس از ترك پست چه كار خواهد كرد. با اين حال ، هم اورژانس و هم آتش نشاني اعلام كرده اند كه از شهداي نيروهاي امدادي خود كه در تصادفات ، بلايا و حوادث جان خود را در كف دست قرار داده اند ، پيگيري مي كنند.

بر اين اساس مهدي داوري – مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران – وي در مورد درخواست آتش نشاني براي مرگ آتش نشاناني كه در اين عمليات جان خود را از دست دادند ، گفت: پيگيري هاي سازمان آتش نشاني تهران در زمينه شهادت آتش نشانان توسط بنياد شهيد از دستورالعمل اطفاء حريق بر اساس دستورالعمل هاي سازمان مطلع شده است. كار

وي ادامه داد: شوراي شهر تهران مصوبه اي دارد كه به قربانيان و جانبازان عمليات مزايايي ارائه مي دهد. طبق اين فرمان ، به اين افراد امتيازاتي داده مي شود. اما فقط در چارچوب مديريت شهري است.

داوري گفت: “همچنين شهردار و آتش نشاني بنياد شهيد را پيگيري كرده اند ؛ اما بنياد شهيد هنوز آتش نشانان را به عنوان شهيد قبول نكرده است. آتش نشاني در حال پيگيري و مشاوره است. اخيراً يكي از اعضاي شوراي شهر اخطار داد. انجام داد

وي افزود: هنوز هيچ اتفاق خاصي نيفتاده است ؛ اما اميدواريم اين تعديل بنياد شهيد را مجبور به پذيرش آن كند. ما هنوز پاسخ روشني دريافت نكرده ايم و تغييراتي را كه براي دستيابي به نتايج دلخواه ايجاد شده است دنبال مي كنيم.

به گزارش دنياي 77 ، داوري گفت: اين حادثه موردي است كه سازمان آتش نشاني تهران از نظر عدم در نظر گرفتن آتش نشانان در اين حوادث به عنوان شهيد در نظر دارد. مشكلات معيشتي و سخت كوشي آتش نشانان از ديگر مسائلي است كه بايد توسط مقامات در اولويت قرار گيرد. آتش نشانان بايد به معيشت خود و مسائلي مانند مسكن توجه بيشتري داشته باشند.

همچنين دكتر پيمان صابريان – سرپرست اورژانس – وي گفت: متأسفانه در طول سالها ، ما چندين بار شاهد مرگ تكنسين هاي اورژانس بوده ايم و بسياري از اين عزيزان در تصادفات و شرايط اضطراري يا در مبارزه با بيماري كوويد 1 جان خود را از دست داده اند. به

وي گفت: متأسفانه اين عزيزاني كه در حين خدمت جان خود را از دست داده اند ، از سوي دستگاه هاي مربوطه شهيد محسوب نمي شوند و ما خواستار بررسي جدي اين موضوع هستيم.

رئيس اورژانس كشور با اشاره به تعداد زياد تكنسين هاي اورژانس مبتلا به كوويد -۱ ادامه داد: تعدادي از تكنسين هاي اورژانس نيز بر اثر بيماري ويروس كرونا قلب جان باختند. متأسفانه چهار كارگر اورژانس در تهران كه در اين خدمت جان خود را از دست داده اند ، شهيد محسوب نمي شوند ، اما ما همچنان در حال پيگيري آن هستيم و پرونده اين چهار نفر ممكن است تأييد ، بازگردانده يا ادامه نداشته باشد. به

وي گفت: “تكنسين هاي اورژانس در تهران نيز جزو كادر پزشكي هستند و هيچ بحثي وجود ندارد كه آنها 19 شهيد پس از مرگ در حين خدمت محسوب نمي شوند و به ياد داشته باشند كه آنها به دليل بيماري كوويد جان خود را از دست داده اند. در اين شرايط شهادت يكي از خواسته هاي اورژانس و خانواده اين عزيزان است.

اگرچه دو آتش نشاني تهران و اورژانس كشور خواسته هاي جدي دارند كه كارگران شهيد هر روز جان خود را فدا كنند. ولي مهدي ايزدي – معاون حقوقي و امور مجلس بنياد شهيد و امور ايثارگران وي در مورد نحوه تعيين و استقرار نمونه هاي عملي شهدا در كلام شهدا و ديگر نمونه هاي ايثار ، گفت كه “مانند كساني كه در حين انجام وظيفه جان باختند ، قانوني در كميسيون اجتماعي دولت تصويب شد” “و ساير موضوعات تحت پوشش بنياد.” موضوع شهدا و ايثارگران شامل نمي شود. ”

به گزارش دنياي 77 ، در حالي كه اين اظهارات از سوي معاون حقوقي و امور مجلس بنياد شهيد و امور ايثارگران در خبرگزاري دولتي بيان شده است ، ابعاد طرح “ايثار خدمت” مشخص نيست و موضوع مطرح نشده است. و ساير جزئيات مشخص نيست. آنچه واضح است اين است كه سازمان هاي امدادي از جمله آتش نشاني و اورژانس كشور به طور جدي خواستار آن هستند كه كارگران خود كه شغل خود را از دست داده اند تحت حمايت بنياد شهيد و امور ايثارگران قرار گيرند.

در اين رابطه مهدي داوري – مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران – در گفت وگو با دنياي 77 آيا آژانس امداد در مورد طرح “اختصاص خدمات” توصيه هايي دريافت كرده است؟ وي گفت: “ما از اين مقررات مطلع هستيم و نيروهاي آتش نشاني هنگام تصويب اين آيين نامه حضور داشتند.” البته طرفداران خدمات نيز داوطلبان در بحران را شامل مي شوند.

وي با بيان اينكه از جزئيات ديگر اين آيين نامه مطلع نيست ، گفت: “نمي دانم آيا اين خدمات تحت پوشش بنياد شهيد قرار مي گيرد يا خير.” اما من مي دانم كه عزيزاني كه جان خود را از دست داده اند داراي امتياز هستند.

به گفته رئيس اورژانس كشور و مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران ، خواسته مهمي وجود دارد كه به كارگران سخت اين دو سازمان تخلف نشود. آنها نيروهاي امدادي هستند كه بارها در حوادث و بلايا با خطرات مختلف روبرو شده اند و ثابت كرده اند كه حفاظت از جان و مال شهروندان براي آنها در اولويت است. كارگراني كه در حين عمليات حساس توسط مردم بارها مورد ضرب و شتم و آزار قرار گرفته اند ، اما هميشه اولويت را با “جان” قرار داده اند.

طبيعي است كه مسئولان مربوطه بايد اين خواسته مهم سران اين دو سازمان ، كارگران سازمان و بازماندگان شهدايي را كه جان خود را فدا كرده اند ، از نزديك پيگيري كنند. زيرا اگر اين مهم محقق نشود ، مي تواند باعث دلسردي و نارضايتي افرادي شود كه جانشان به عشق انسانيت فدا شده است و آنها بارها در مورد پلاسكو ، حادثه سينا اطهر ، پالايشگاه تهران ثابت كرده اند. حادثه و غيره بر. بدون ترديد اگر همچنان به اين مهم و مطالبه ناديده گرفته شود باعث دلسردي و نارضايتي شهدايي مي شود كه حتي در شرايط سخت و خطرناك سوگند ياد نكرده اند و اميدوارم مسئولان اين بار براي تسليم شدن اين سوگند را بخوانند. حقوق آنها شروع مي شود با:

“خداوند

“به تو و كتاب آسمان سوگند كه خون در رگهاي من جاري است تا از جان ، مال و ناموس ديگران در برابر شيطان حوادث محافظت كند.”

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.